طرز پخت پيتزا

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

طرز پخت پيتزا

تجهيزات آشپزخانه صنعتي

 

مواد لازم براي روي پيتزا

– پوره گوجه فرنگي

-۵ عدد قارچ سفيد سالم

-۱۰۰ گرم گوشت چرخ كرده

– ۱۵۰ گرم موزارلا رنده شده

– فلفل دلمه اي رنگي

– ۴ ورقه ژامبون

– ۱۰۰ گرم برگ ريحان

– مقداري روغن زيتون

– نمك و فلفل

 

طرز تهيه پيتزا مخصوص

براي اين پيتزا به غذاساز نياز داريم

– براي تهيه خمير: آرد، خمير مايه و شكر را در غذاساز بريزيد. همزن غذاساز را وصل كرده و با سرعت كم ورز دهيد و به آرامي آب را اضافه كنيد. براي چند دقيقه ورز دهيد. سپس نمك را اضافه كنيد.

– سرعت را متوسط كنيد، روغن را اضافه كرده و ۱۰ دقيقه هم بزنيد.

– آن را در يك كاسه بزرگ گذاشته و با پارچه مرطوب بپوشانيد. اجازه دهيد دو ساعت بماند تا حجم آن بيشتر شود، سپس هواي آن را تخليه كنيد. بگذاريد دو ساعت ديگر نيز بماند، سپس با سلفون چرب بپوشانيد و تا ۲۰ ساعت در يخچال بگذاريد.

– خمير را از يخچال درآورده و به چهار قسمت تقسيم كرده و به شكل نازك پهن كنيد.

– فر را از قبل روي حرارت ۲۵۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.

-گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده تفت دهيد و بگذاريد خنك شود.

– پوره گوجه فرنگي را روي خمير بماليد اما حدود ۲ سانتي‌متر اطراف لبه را خالي بگذاريد. قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده و نيز پنير را روي آن پاشيده و نمك و فلفل بزنيد.

– نصف پنير پارمزان را ريخته و به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زماني كه پنير به شكل حبابي و طلايي شود، در فر بگذاريد.

 

مواد لازم براي خمير پيتزا

۵۰۰ گرم آرد سفيد.

– ۷ گرم خمير مايه خشك

– ۱ قاشق چايخوري شكر

– ۱۰۰ ميلي‌ليتر آب ولرم

– ۱ قاشق غذاخوري نمك

– ۳۰ ميلي‌ليتر روغن زيتون

 

– آن را از فر درآورده و ژامبون خرد شده ، گوشت چرخ كرده تفت داده شده و نيز برگ‌هاي ريحان را روي آن بريزيد. باقي مانده پنير هم روي همه مواد بريزيد سپس مقداري روغن زيتون روي آن ريخته و ۵ دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد و سپس ميل كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.