تجهيزات آشپزخانه صنعتي
مواد لازم براي روي پيتزا
– پوره گوجه فرنگي
-۵ عدد قارچ سفيد سالم
-۱۰۰ گرم گوشت چرخ كرده
– ۱۵۰ گرم موزارلا رنده شده
– فلفل دلمه اي رنگي
– ۴ ورقه ژامبون
– ۱۰۰ گرم برگ ريحان
– مقداري روغن زيتون
– نمك و فلفل
طرز تهيه پيتزا مخصوص
براي اين پيتزا به غذاساز نياز داريم
– براي تهيه خمير: آرد، خمير مايه و شكر را در غذاساز بريزيد. همزن غذاساز را وصل كرده و با سرعت كم ورز دهيد و به آرامي آب را اضافه كنيد. براي چند دقيقه ورز دهيد. سپس نمك را اضافه كنيد.
– سرعت را متوسط كنيد، روغن را اضافه كرده و ۱۰ دقيقه هم بزنيد.
– آن را در يك كاسه بزرگ گذاشته و با پارچه مرطوب بپوشانيد. اجازه دهيد دو ساعت بماند تا حجم آن بيشتر شود، سپس هواي آن را تخليه كنيد. بگذاريد دو ساعت ديگر نيز بماند، سپس با سلفون چرب بپوشانيد و تا ۲۰ ساعت در يخچال بگذاريد.
– خمير را از يخچال درآورده و به چهار قسمت تقسيم كرده و به شكل نازك پهن كنيد.
– فر را از قبل روي حرارت ۲۵۰ درجه سانتي گراد تنظيم كنيد.
-گوشت چرخ كرده را با پياز رنده شده تفت دهيد و بگذاريد خنك شود.
– پوره گوجه فرنگي را روي خمير بماليد اما حدود ۲ سانتيمتر اطراف لبه را خالي بگذاريد. قارچ و فلفل دلمه اي خرد شده و نيز پنير را روي آن پاشيده و نمك و فلفل بزنيد.
– نصف پنير پارمزان را ريخته و به مدت ۱۲ دقيقه يا تا زماني كه پنير به شكل حبابي و طلايي شود، در فر بگذاريد.
مواد لازم براي خمير پيتزا
۵۰۰ گرم آرد سفيد.
– ۷ گرم خمير مايه خشك
– ۱ قاشق چايخوري شكر
– ۱۰۰ ميليليتر آب ولرم
– ۱ قاشق غذاخوري نمك
– ۳۰ ميليليتر روغن زيتون
– آن را از فر درآورده و ژامبون خرد شده ، گوشت چرخ كرده تفت داده شده و نيز برگهاي ريحان را روي آن بريزيد. باقي مانده پنير هم روي همه مواد بريزيد سپس مقداري روغن زيتون روي آن ريخته و ۵ دقيقه ديگر داخل فر بگذاريد و سپس ميل كنيد.